25.11.13

Flavourites Live 2013, een verslag


Feest! Flavourites Live 5 jaar! Gefeliciteerd, Natascha en Marije...en wat een mooie onderneming hebben jullie neergezet. Ja, ik was erbij tijdens de workshop over het ontstaan van en de groei van Flavourites.


Een inspirerend verhaal, net als de andere workshops die ik volgde heb. En natuurlijk was er de lancering van Flavouritesstore. Een nieuw concept als een verlengstuk van Flavourites. Jammer, dat ik de persochtend heb moeten missen, maar de opening was ongetwijfeld knallend, getuige de gele confetti die de beursvloer sierde. 
 
 
Maar we kwamen natuurlijk ook om te shoppen! En al die leuke eigenaren van die geweldige shops te ontmoeten. Ja, de selectie shops was erg leuk en ook heerlijk divers. Zo zagen we mooie vintage lampen (tip!) en dito stoeltjes bij de Vintageloods. Mooi om te zien hoe de eigenaren zichzelf meenemen in het concept. Watch that dress! Spraken we zo uitgebreid met Gezinnig, dat we vergaten foto's te maken. Dan maar meteen naar de shop. Zelfde geldt voor Design Fabrix.
 
De bedstedes van Saartje Prum trokken meteen onze aandacht.  Shopten we bij Engel. een wordbanner in GOUD! Die we de volgende dag -we hadden een feestje- al gebruikten met de tekst "Smile & Party!".

 
Stempels, slingers, puzzels, mutsen....noem het maar op! Zagen we onze gele vriend van Olli en Jeujeu. Maar ook veel vrolijkheid bij 2Cute2BeTrue, online terug te vinden in onze SHOPGIDS! (Tip! Handig voor als je nog een kado zoekt in deze decembermaand...of om heerlijk online te (fashion/interior/lifestyle)shoppen.
 
 
En na zoveel zien, horen, voelen en beleven.....een lunch! En een super leuke spontane ontmoeting met de ondernemers van Kids Department, Springstof en Purestarters. Wat een passie bij deze stoere vrouwen en man!  Ja, we hebben een man gespot;-). Want ja..eerlijk is eerlijk....er waren weinig mannen. Wat super om jullie (eindelijk!) te ontmoeten en hoe mooi te zien hoe de passie en ondernemersgeest ervan af spat! En wat hebben ze mooie plannen!! (Meer info over deze shops vind je hier) Zelfde geldt voor collega blogger Esther.
 
En dan gevalletje "zo jammer"..bij thuiskomst ontdekken dat Judith van Spruit er ook rondliep. Had je graag ontmoet en had ik je ook meteen kunnen vertellen dat deze blogpost van vorige week ook door half Polen gelezen is...#hoeleukisdat!

 
THX! Flavourites for the invitation. En om met de woorden van Arnold af te sluiten "I'll be back!"

ENJOY THE WEEK! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten