27.11.13

Aadje Piraatje, The BookBij ons in huis gaat het vaak over piraten. We hebben hier iemand in huis...een drie jarige..die nogal gek is van piraten. Piraten voor en piraten achter.


Ja, dat is wel het thema in huis. En al ben ik niet zo van het thema shoppen. Je zult hier niet snel een piraten-dekbedovertrek of een piraten-tas tegenkomen. Maar Aadje Piraatje is te gek! Alleen al de naam! En het boek is werkelijk zo leuk. Het boek is dan ook bekroond met verschillende prijzen. Een zilveren griffel voor de tekst in 2010 en voor de illustraties ontvingen ze een Vlag en Wimpel. Terecht, als je het ons vraagt.

Vijf vrolijke verhalen over hoe Aadje Piraatje opgroeit op zee. Dat valt soms niet mee: Aadje moet leren zwemmen tussen de haaien, minstens zeven happen schildpaddensoep eten, en hij krijgt heimwee naar zijn moeder. Gelukkig krijgt Aadje hulp van Jan-zonder-hand, Joop-houten-p**t en alle andere stoere piraten.

Aadje Piraatje is ook verkrijgbaar als app. Maar het boek is echt een aanrader en vind je hier bij Prikkeltje.


Direct naar Aadje Piraatje>>

Een boek is natuurlijk te gek om aan Sinterklaas te vragen! Hier een selectie van meer leuke, grappige en bijzondere boeken.


Over boeken gesproken?  Kletsboek en  slaap -en tienerklets van Gezinnig! voor leuke en hilarische momenten.

NOTE: mijn fotocamera heeft zijn beste tijd gehad en geeft binnenshuis zonder flits een korrelig beeld...zo jammer.....dus tijd voor een nieuwe: Iemand een tip?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten