ABOUT

HI! Nice to meet...

KRZ is een verzamelsite waar we BLOGGEN over de coole & toffe zaken in het leven met KIDS. We Love FASHION, INTERIOR & LIFESTYLE. Zo delen we de nieuwste FASHION collecties, de leukste gadgets, trends op interieurgebied, maar ook MUSTHAVES, Design, HOTSPOTS en binnenkijkers!  ..En nog zoveel meer.

Een online MAGAZINE, dat de leuke zaken voor je verzamelt en samenbrengt, zodat je je online kunt laten INSPIREREN. 

Daarnaast hebben we een -must-see!- SHOPGIDS  samengesteld, met een verzameling van de coolste (online)shops van dit moment!

WIE ZIJN WIJ!


Miek // Wife, Woman, Mother of a Son (4 jaar) en oprichter en eigenaar van de site Kidsroomzuid. Naast haar reguliere baan, probeert ze jullie dagelijks te inspireren met blogs over de laatste Must-Have Fashion, de trends op interieurgebied, design, hotspots en binnenkijkers.

Follow  Instagram   | Facebook  |  Twitter  | Pinterest |  Bloglovin'Gastblogger Sanne // Moeder van Bo (1 jaar), getrouwd, Stylist, Gastouder en blogger. Schrijft maandelijks een blog voor KRZ. Naast haar baan, schrijft deze interieurjunk ook op haar eigen blog EnStijl Ze zal jullie inspireren met interieur idee├źn & stylingtips, maar ook schrijven over Fashion & Lifestyle items.


------
Enjoy your visit! www.kidsroomzuid.blogspot.nlvoorwaarden
-------------------------------------------------------------------------------
kidsroomzuid is niet aansprakelijk voor fouten op deze blog.

Kidsroomzuid kan niet instaan voor de volledigheid, juistheid en voortdurende actualiteit van de gegevens en inhoud van de site. Kidsroomzuid aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe dan wel indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site).

Kidsroomzuid draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor alle rechten die eventueel verbonden kunnen zijn aan beeld- merk- en auteursrecht op materiaal met betrekking tot derden.