29.5.13

Webshop Spotlight: KidsGoBelgium

 

 
Je kent ongetwijfeld Addy van den Krommenacker, Jan Taminiau, die de geweldige royal blue jurk voor Maxima ontwierp en andere Nederlands ontwerpers. Maar wist je dat er in België ook zulke mooie Fashion Designers zijn? Als je wel eens in Antwerpen, Brussel of een anders stad shopt ben je wellicht al bekend. Maar nu zijn deze Designerlabels ook gewoon bij de Nederlandse shop KidsgoBelgium verkrijgbaar.

Een Nederlandse shop met Designerfashion van Belgische ontwerpers. Ontstaan omdat de owners graag over de grens shopten en vragen kregen over het verkoopadres van de kidskleding. Hier nu dus!  En je vindt er verschillende labels, zowel voor jongens en meisjes. en niet alleen voor de kids. je shopt er ook fijn voor de -tegenwoordig zeer modebewuste- tieners.

Anne Kurris met de pop-art grafische prints. De fijne breiwerk collectie van Aymara. De overweldigende kleurenmix van Inge van den Broeck en Dominique Ver Eecke in gedurfde combi's. Zeer hoge kwaliteit! Zeer stijlvol! Wij houden van shoppen over de grens! Je shopt er nu met een fikse korting van 40%, maar wees er snel bij, want bij Designerlabels zijn de aantallen altijd beperkt. We like!

En volgens seizoen komen er nog meer Belgische Labels in de shop en ook, verrassend, een Nederlands Label....dus houdt deze shop in de gaten. Ze gaan nog veel moois brengen.

Direct naar KidsgoBelgium >>

Omdat de Belgische ontwerpers in Nederland misschien nog niet zo'n bekendheid genieten als in Amerika, Zwitserland en natuurlijk België, waar ze een inmiddels een begrip zijn, vinden we het leuk wat meer over hun achtergrond te vertellen.

Anne Kurris
Ze studeerde af op Graphic Design aan de Royal Academy in Antwerpen. Daarna was ze werkzaam als grafisch ontwerper bij Dries Van Noten. Ze werd Art director van het modetijdschrift BAM! In 1998 werd haar kinderkledingcollectie gelanceerd, geïnspireerd op pop-art en de natuur. Haar collectie karakteriseert zich door de combinatie van heldere kleuren en een sterk grafisch ontwerp.


 

Aymara
Aymara staat voor fijn kwaliteit breiwerk collecties met een comfortabele pasvorm. De collecties worden ontworpen in België en gemaakt in een eigen fabriek in Zuid Peru. Voor de zomercollecties wordt er Peruviaanse pima katoen gebruikt; één van de zachtste en fijnste katoenen die er bestaat. In de winter wordt de kleding hoofdzakelijk vervaardigd uit alpaca wol. Alpaca is een zijdeachtige, zachte en duurzame vezel met unieke eigenschappen.

Domonique  Ver Eecke
Ze studeerde af op Fashion Department aan de Royal Academy in Antwerpen. Haar kinderkleding is vooral bekend door de leuke prints, de levendige kleuren en de gedurfde combinaties. Deze prints bedenkt zij zelf en indien nodig worden deze prints aangepast aan de maat. Zo ben je verzekerd van een uniek kledingstuk. Ze vindt haar inspiratie in objecten uit haar kindertijd.
Inge Van den Broeck
Ze ontwerpt vanuit een gevoel zonder rekening te houden met opgelegde thema’s en trends. Vervolgens ontstaan er prachtige kindercollecties die wereldwijd worden verkocht. Ze werkt intuïtief met als uitgangspunt de stoffen en niet de thema’s. Ook kleurencombinaties uit de natuur zijn een grote inspiratiebron. De overweldigende kleurenmix gebruikt ze daarom graag in haar creaties. Het is een merk met een vrij klassieke basisvorm; het unieke zit hem in het mixen van materialen, kleuren en dessins.
Veel plezier met shoppen bij KidsgoBelgium >> je shopt er nu met 40% korting.

1 opmerking: