18.3.14

GIVE AWAY: WIN 50 EURO SHOPTEGOEDHet voorjaar lijkt wel al helemaal doorgebroken met zoveel zon afgelopen weekend. Dus de schoenenjacht is begonnen. En komt deze Give Away precies op tijd! Want heb jij al schoenenstress?

Helemaal niet nodig, want we mogen namens Kinderschoenen.nl een kadobon van 50 euro weggeven! Wie wil dat nou niet winnen??? We hebben al veel coole en zomerse schoenen gezien. Maar zeker ook de nodige sneakers, want dat wordt wel het item van het voorjaar. New Balance, Vans, Converse, Metro. Ook instappers van Ugg, babyslofjes en yes! Slippers. En nog een hit: Dr.  Martens.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like & Share Kinderschoenen en Kidsroomzuid
2. Laat een bericht achter waarom jij moet winnen! (op blog of facebook)

Niet gewonnen? Bekijk de collectie van kinderschoenen.nl hier!zondag 23 maart 2014 maken we de winnaar bekend
14 opmerkingen:

 1. Waarom ik moet winnen ...moet niet echt gepast maar waarom ik heel graag..
  omdat mijn arme schaapje met gaten in haar schoenen loopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh WOW dat zou mijn meiske waanzinnig leuk vinden! Ze is met haar 9 jaar al een ware fashionalista, gek op schoenen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cindy van Echtelt17 maart 2014 om 14:26

  Wauw dat zou geweldig zijn want met 4 kids zijn de schoenen niet aan te slepen helaas blijven die lieve kleine voetjes niet klein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke give away!! Schoenen zijn niet aan te slepen met kleine kids, dus een nieuw paar is altijd welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke schoenen, ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil graag winnen want mijn 4-jarige is al oh-zo-bewust van mode en ze heeft al op de website van kinderschoenen.nl haar 3 favorieten gespot!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omdat mijn dochter die verrekte gave new balance gympen wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Omdat ik het moeilijk vind om in een klein maatje 22 leuke schoenen te vinden voor mijn kleine mannetje. Als ik op de site kijk, kan ik zo al honderd paar bestellen denk ik :) Het is binnenkort zijn verjaardag en dan kan ik hem alvast verrassen met een leuk paar.Whooooops! hij is echt overduidelijk de zoon van zijn moeder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die geweldige New Balance al geshopt, nadat ik ze op je site zag.
  Ohhh Mieke sinds ik je site heb ontdekt koop ik veeeel te veeeel geweldige kleding voor mijn 2-jarige! zoon #crazy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omdat er met 5 dochters onder de 10 jaar altijd wel iemand is die schoenen nodig heeft... Zou heel welkom zijn, shoptegoed bij deze leuke shop! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vragen om een prijs, voelt zo dubbel. Maar ik zou het wel heel fijn vinden. Ik was zo eigenwijs om nieuwe sneakers voor dochterlief te kopen. Maat 24 was uitverkocht, dus 25 gekozen. Helaas veel te groot. Ze zijn te leuk om terug te sturen. Maar heb nu nog wel een goed passend paar nodig. Dochterlief van 3,5 heeft maat 23.5. Dus nog schattige kleine voetjes. Like, share en hopen op een dosis geluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bovenstaand berichtje is van mij, Helma Keijzer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Schoenen zijn altijd redelijk duur en met 3 kids is dat zeker zo. Mijn dochters zullen blij zijn met dit shoptegoed en ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh super! Leuke schoentjes vinden voor mijn zoontje is soms erg lastig, maar ik geloof dat ik met dit bedrag een aardig leuk paartje kan shoppen!! Mijn zoontje heeft maat 19 nu, en binnenkort moet hij weer nieuwe schoentjes hebben. Komt goed uit! Like share & duimen maaar! X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen