8.5.13

Webshop Spotlight ...LunabloomLunabloom! Het is een feestje om bij Lunabloom te shoppen. de shop staat bol met de allerleukste items. Meubeltjes, accessoires maar ook veel fashion. Je vindt er je echt alles voor de leeftijd van 0 tot 6 jaar. En alles met zorg uitgezocht, wat resulteert in een fijne mix van stijl, kwaliteit en originaliteit.

Handig ook: Je shopt hier zo een heel kamertje bij elkaar van de meubeltjes tot de accessoires, lampen en behang maar ook knuffels, tassen, speelgoed en zelfs de geboortekaartjes. Leuk als je het kamertje mag gaan inrichten......bij Lunabloom kun je shoppen en meteen combineren. Zo krijg je een top kamer. En ze hebben de mooiste merken als Ferm Living, Isak en Orla Kiely. maar je kunt natuurlijk ook terecht voor een enkel item. Want met bv een kussentje, dekentje of een muurstikker kun je voor een klein bedrag het kamertje weer een frisse boost geven.

De collectie fashion is ook al zo uitgebreid en ook hier weer mooie labels. Je shopt er voor de baby's en voor de kids. Met merken als Kidscase, Kid Kid, Emile et Ida en Bobo Choses.

We kunnen kortom zeggen.....Wow! Veel! Mooi! We like!

En mocht je een keer in Brugge zijn, bezoek dan eens de stenen winkel aan de Eekhoutstraat.

 visit Lunabloom here >>>

spelen en knuffelenhebbedingen


Neem eens een kijkje bij Lunabloom >>>Geen opmerkingen:

Een reactie posten