24.6.13

BLOGGER FOR A DAY: Ballsy Baby


 
 
He, een pakketje geleverd...Had ik iets besteld? Nee, dit keer niet...Een pakketje van Ballsy Baby met een stoer baby shirt.. Leukkk!! of moet ik zeggen, cool! Want het is natuurlijk wel een stoer shirt. Ballsy baby is een nieuw en verfrissend label, dat samenwerkingen aangaat met gerenommeerde ontwerpers. En voor hun eerste collectie hebben ze meteen een gouden samenwerking te pakken, want ze hebben dus Bas Kosters weten te strikken.
  
En als je Bas een beetje kent, dan weet je dat je geen zoete roze en lichtblauwe kleuren gaat krijgen. Nee, de collectie bestaat uit rompertjes en shirts (beide met korte- en lange mouwen), broekjes, maar ook mutsjes en een bandana (ook al zo leuk...en handig!) in basic wit en grijs tinten met diverse coole prints, allen dus van de hand van Bas Kosters. En wil je een keer lekker basic gaan, alles is ook verkrijgbaar zonder print. Het gebruikte katoen is ecologisch en met het GOTS keurmerk, wat in de praktijk betekent dat het zacht is (en blijft, ook na vaak wassen). 
 
De collectie loopt van 0 t/m 1 jaar. Jammer, want het had Daan ook geweldig cool gestaan. Natuurlijk is dat ook meteen de kracht van het Label Ballsy Baby. Want zeg nou zelf, deze coole prints staan natuurlijk nog cooler als het gedragen wordt door een lief klein baby'tje. 
 
We willen graag iemand blij maken met dit coole shirt. En zoeken dus een stoere baby met een wellicht even stoere moeder of vader (of tante/oma/vriendin), die het leuk vindt om BLOGGER FOR A DAY te worden! Vind jij het leuk om een SHOP THE LOOK te schrijven (en te zien verschijnen op Kidsroomzuid!) van je zoon of dochter in deze Ballsy Baby meets Bas Kosters, laat dan een berichtje achter hier of op facebook. De maat van het shirtje is medium, wat overeenkomt met maat  62/ 68.
 
 


 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten