30.6.13

GIVE AWAY Met House of Jamie
Give Away!! Wat een fijne Give Away, samen met House of Jamie! Een nieuw Dutch Label met een waanzinnig mooie collectie voor babyverzorging, slapen en onderweg. En we mogen 1 pakket weggeven. Zoveel mooie items dat we kunnen niet kunnen kiezen. En daarom mag de winnaar zelf kiezen. Ga je voor de stijlvolle slabber (met strik!) plus het speenkoord (zo handig) OF ben je net als ons verliefd op de badcape en zie je je kindje er al in, heerlijk na het badderen.

Meedoen is leuk  en easy:

Like House of Jamie
Like Kidsroomzuid  

That's it! Easy....We vinden het natuurlijk altijd leuk als je dit bericht shared en/of  (erg leuk) als je een berichtje achterlaat....

House of Jamie is een nieuw Dutch Design label en maakt tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen en onderweg. Gemaakt van de fijnste en meest natuurlijke stoffen, zacht voor de baby, duurzaam in gebruik en stijlvol!  Minimalisme is de basis en details zoals het steeds terugkerende strikje geven House of Jamie het speelse en inmiddels herkenbare karakter. De collecties zijn Year Round, dus voor alle seizoenen geschikt.

Ook nog zo leuk, de meeste items zijn "double face" afgewerkt waardoor ze keerbaar zijn en dus bruikbaar aan twee kanten. We zijn dol op de rustige wit- en natuurtinten en verliefd op het strikje. De collectie bestaat uit dekentjes, trappelzakken, reisslaapzakken, wip- en auto stoelhoezen, aankleedkussenhoezen en natuurlijk de slabbers, speendoekjes en heerlijke badcapes en nog meer. Dus niet alleen mooi, maar ook super handig! 

Maar briljant vinden we de poefhoes. Want zoals iedere moeder weet, op een bepaald moment merk je opeens dat je het voedingskussen al een hele tijd niet meer gebruikt hebt...en dan ligt dat grote lange maar heerlijk zachte ding in een hoek. Wat moet je daar nog mee!? House of Jamie heeft dus gewoon een poefhoes ontwikkeld, waarmee je het voedingskussen omtovert in een mooie poef. Leuk voor in de kinderkamer, maar staat ook erg fraai in de woonkamer. Subliem! Kortom, House of Jamie is een nieuw blijvertje.

Check de gehele collectie House of Jamie hier >>De winnaar wordt 4 juli bekend gemaakt.

2 opmerkingen:

  1. zo'nnnnn leuk merk! helemaal wat voor mijn kleine blonde mannetje een waar [b]engeltje

    BeantwoordenVerwijderen