28.6.13

#Fashionlook Nosweet!

 
Bij Kidsroomzuid zijn we altijd op zoek naar nieuwe Labels. En onlangs hebben we Nosweet! gespot. Een nieuw Pools Label dat maar op 2 plekken in Nederland te koop is. Het voordeel is dat je het gewoon via internet kunt shoppen, bij Spruit.als je durft, dus wel direct bereikbaar. Nosweet werkt via het 24 uurs concept. Wat een verfrissend idee...Het houdt in dat alle fashion ook gebruikt kan worden voor de nacht. Voor nu gaan we dat voorlopig zeker niet doen, want we vinden het veel te leuk voor overdag. Maar het idee dat het kan, vinden we fijn..en ongetwijfeld gaan we dat ook nog eens doen.
 
In de Don't bug me collectie vielen we meteen voor de orange broek met kevers. De broek heeft een 3/4 lengte en ik schopte voor bijna 3 jarige Daan maat 3-4 jaar. Hierdoor zit er ook wat extra lengte in de broek en kan de broek, bij een zwoele zomeravond toch het hele been bedekken. Maar overdag trekken we de grijze banden wat omhoog en is ie stoer 3 kwart. Deze dag was het blote-voeten-weer, maar erg leuk te combineren met sneakers, zoals hier! De collectie, die overigens dubbel bio is waardoor de stoffen heerlijk zacht aanvoelen bestaat met name uit kevers en wolken.
Shirts, broeken, stoere singletjes, maar ook mooie jurkjes! Een complete collectie.
 
 
 We shopten bij Spruit meteen ook een setje coole tattoos van Sixs hugs & Rock n Roll (7 stuks voor 6 euro) en een piraten ooglap ( voor 45 cent!)
 
 
 
 
 
 
En omdat het een brand nieuw label is, vinden we het leuk nog wat extra info te geven...Nosweet is een nieuw Pools kinderkledinglabel opgericht in april 2013. De allereerste 'Don't Bug Me' collectie wordt gedomineerd door kevers en wolken. Geen roze, geen schreeuwerige kleuren, geen striphelden - thank god! Maar prints die recht uit de kinderwereld komen; kids die struinen door het gras, door modderpoelen rijden, mierennesten observeren, en al starend naar de wolken fantaseren over een ruimtereis. Nosweet presenteert hiermee ook een 24-uurs collectie: kledingstukken die overdag te dragen zijn, maar zo geweldig zacht zijn dat ze ook prima dienst doen als ondergoed of pyama. Laat de kinderen zelf maar beslissen en combineren!

De twee ontwerpers achter het label hebben eenvoud, draagcomfort én het milieu hoog in het vaandel staan. Alle producten zijn zelfs dubbel bio: het gehele productieproces - van katoengroei tot verfbad - verloopt op geheel natuurlijke wijze en zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Zelfs het kledinglabel voldoet aan deze hoge standaard.
 

2 opmerkingen: