5.7.13

GIVE AWAY met SnubbelbubbelWe hebben een boek in de GIVE AWAY! Dus wij zijn blij...Want ben je ook zo gek op lezen met je kindje. En dit kletsboek van Gezinnig is een van onze favorieten. Het kletsboek is een invulboek voor kinderen én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten: de linkerpagina is voor je kind en de rechterpagina is voor een volwassene. Dat kan steeds iemand anders zijn: papa, mama, opa, oma, de juf, een oom of de buurvrouw.

Naast de bijzonder leuke vormgeving is het fantastisch om te horen/lezen wat je kind allemaal invult. Je komt op die manier echt in contact over onderwerpen die anders niet zo snel ter sprake komen. Dit boek laat je samen lachen, nadenken en kletsen! Over grote wensen, kleine ergernissen en de dingen van alledag. Er is ook een moppermuur, een doe lekker gek pagina, doe een wens en een pagina met uitleg hoe je een elf (gedicht) kan maken. Oké, we stoppen nu met vertellen hoe leuk het is, kijk zelf maar!

We mogen namens Snubbelbubbel een exemplaar weggeven! Leuk als je meedoet

LIKE Snubbelbubbel
LIKE & SHARE Kidsroomzuid
en laat een berichtje achter!Snubbelbubbel is een shop vol kleur en creativiteit. Hier vind je een mooie handgemaakte eigen collectie, zoals kussens, slabbetjes en knuffels maar ook hip houten speelgoed, nostalgische prentkaarten, fijne boeken, retro blikken, strijkapplicaties,te gekke muurstikkers en zoveel meer.

Wat we ook zo leuk vinden in deze shop zijn de nostalgische spellen. Zo kun je heerlijk buiten spelen! Een boot aangedreven door een ballon (!), vissen vangen, blaasbal of appels plukken uit de boom. Wij houden ervan. Gek zijn we dus op de boeken van Gezinnig. we houden van de "kletsboeken" maar ook leuk voor nu is natuurlijk de "vakantieklets". 

Zie de vrolijke collectie van Snubbelbubbel hier >> en ontvang 30% korting op de gehele collectie met kortingscode SUMMER


2 opmerkingen:

  1. We hebben al veel leuke reacties ontvangen op facebook, maar je kunt natuurlijk ook hier je berichtje achterlaten. Enne leuk dat je meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij een heel leuk boek! Ik maak graag kans.

    BeantwoordenVerwijderen