1.8.13

De Sale bij Peutie

Vandaag is de Mega Sale begonnen bij Peutie. Peutie is een mooie shop met een groot assortiment voor de allerkleinsten en toddlers t/m 2 jaar. Naast een mooie collectie Fashion, hebben ze ook een groot assortiment aan accessoires. Je zult er zeker slagen.
 
 
 
De Webshop Spotlight die we onlangs schreven kun je hier nog eens lezen...
 

 
Ben je net moeder geworden of zelfs nog zwanger? Dan hebben we goed nieuws! Bij Peutie kun je namelijk heerlijk online shoppen voor je new babyborn. En je kunt een tijd fan blijven want de collectie loopt door t/m 2 jaar.

Bij Peutie shop je de allermooiste internationale merken, die ook gewild zijn bij menig celeb-mom. Met 1 muisknop shop je de wereld rond van het Zweedse Mini Rodini, het Italiaanse Babe & Tess, het Amerikaanse Oeuf NYC, het Franse Emile et Ida tot het Nederlandse (Amsterdam!) Kidscase. En het leuke is, alles is met elkaar te mix & matchen tot een urban, stoere, zoete of retro outfit.

Ook belangrijk voor de allerkleinsten: alles is gemaakt van de zachtste stoffen en heeft de mooiste pasvormen. En wil je 100% biologisch katoen? Ook hiervoor kun je bij deze shop terecht.

Omdat Puetie zich gespecialiseerd heeft in baby en toddler fashion, hebben ze een ruim assortiment met ook een ruime keuze in de leukste mutsjes, zonnekleppen, sokjes en andere accessoires.


Tip: heb je binnenkort een babyshower? Als je hier shopt ben je verzekerd van een mooi cadeau.

Omdat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen...hebben we alvast een kleine selectie gemaakt, maar in de shop vind je nog veel meer moois...

Direct naar Peutie >>Veel plezier met shoppen bij Peutie >> Geen opmerkingen:

Een reactie posten