6.11.13

SHOP THE LOOK: Little10daysRuim een maand geleden kregen we bericht van 10Days, volwassen collectie, die je wellicht kent van de stadse en tikkeltje sportieve collectie. En die bekend staat om de mooie stoffen en fijne pasvorm. En dat allemaal Amsterdam Based. Hot news! Het merk werd uitgebreid met een kidscollectie die loopt van 3 tot 10 jaar. We moesten het nog ff voor ons houden, maar in oktober, toen de virtuele deuren van little10days geopend werden, schreven we een blogpost over dit nieuwe merk. Waar we weer super reacties op kregen van jullie. THX! hiervoor. En blijf dit vooral doen want we vinden het zo cool om jullie reacties te lezen en waar mogelijk proberen we ook altijd terug te reageren.
 
Litte10Days, een collectie vol unisex kidsfashion. Basic, stads, tikkeltje sportief met hier en daar een leuk accent. Hier was de burgundy baggypants - met subtiele piping- meteen favoriet. En nog steeds! Want nu we hem in handen hebben gehad en gedragen gezien is het een combi van een stoere, stadse look met subtiele details en een ontzettend toffe kleur, die in het echt ook iets wat naar het paars neigt en een stoere unisex kleur blijkt. We droegen hem laatst met een super basic donkerblauw shirt en een spijkerbloes open. Wat een geweldige look! Ik kreeg zelfs van een man een complimentje over de look....En de kwaliteit is echt super zacht. Het viel me zelfs op met de was opvouwen -niet mijn sterkste punt en al zeker niet mijn favoriete bezigheid- dat hij echt zachter aanvoelt dan de rest van de kleren.
 
Dat geldt overigens voor alle items. Ook het shirt en vest zijn van super mooie kwaliteit en mooi afgewerkt. Daar is echt zorg aan besteedt. Ze hebben het natuurlijk al jaren op ons - de volwassenen / 10Days - kunnen testen, dus ze weten inmiddels wel hoe mooie fashion te maken. Een complete look in little10days geeft een sportieve look. Heerlijk in het park. Maar hoe vaak draag je eigenlijk alles van 1 label tegelijkertijd? Dus ook heerlijk te Mix & Matchen, zou ik zeggen en daar leent de collectie zich ook uitstekend voor!
...oh ja, en check zeker ook de grijze baggy met witte piping.
 
 
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten