27.12.13

DESIGNLETTERS We loveIk blogde al eerder Design Letters en de mokken met letters van de Deense Architect Arne Jacobsen. Letters ontworpen in 1937 (!) voor het gemeentehuis. We hebben voor de hele familie de mokken in huis en kan wel zeggen dat ze vaaaak gebruikt worden.

Voor Daan hebben we de melamine variant gekocht. Wist je dat ze van Designletters ook melamine bordjes, -kommetjes en -bestek hebben? Voor als je eens geen kleurexplosie wil aan tafel. En natuurlijk ook handig voor als je in de zomer gaat piqnicken...
We vinden de letters voor aan de muur ook al zo goed voor in een baby- of kinderkamer...Je kunt er hele zinnen mee maken, maar ook een statement maken met een leuk enkel woord als HI!  of  SSHT!  of  FUN! Welk woord of zin zou jij willen maken?

Er is nieuws! Op de Maison Objet in Parijs werd in September een nieuw Label gelanceerd: Design Letters & Friends met de stijl van het scandinavische label maar dit keer zonder Designletters.....met o.a. kussens, tafeltjes en waanzinnige mooie spiegels. Hier een filmpje hoe de items uit het nieuwe label gecombineerd worden met de designletters..leuuuk!! En van ons krijg je nog wat sfeerbeelden - met en zonder letters ;-)..
.


 

 
 De website van Designletters vind je hier en wil je direct naar de kids items dan kan dat hier>

In Nederland shop je de Designletters o.a. HIER! (en die theepot!)

4 opmerkingen:

 1. oh inderdaad die spiegel is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Neel! Ja die spiegel is mooi,he!! fijne jaarwisseling en see you in 2014

   Verwijderen
 2. Zulke mooie letters he:) De melamine versie had ik nog nooit gezien, die gaat op de wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kende je de melamineversie niet? ja ook zo leuk...we hebben hier idd de beker met letter D....hij is cool! fijne jaarwisseling!

   Verwijderen