13.1.14

Lotiekids New Collection

FROM BARCELONA TO HOLLAND Wij zijn al jaren fan van dit kleine Spaanse Label, Lotiekids. Elk jaar weer verrassen ze ons met een nieuwe collectie. En ook deze collectie, is werkelijk te leuk met z'n overall prints. ALL ABOUT ARROWS kreeg de collectie als naam mee en je ziet direct waarom.
 
De broekjes, shirts, babypakjes zijn voorzien van een subtiele overall print...precies, arrows!  
 
De limited collectie wordt in Barcelona geproduceerd, is super draagbaar en de meeste items zijn uni-sex. Het babypakje vinden we te cute! Een andere favoriet is de olijfkleurige baggybroek met subtiele overall arrowprint. Wat een mooie kleur! Hij kost overigens nog geen 25 euro en is er voor de leeftijd nul tot zeven jaar. Ook dat vinden we zo leuk aan Lotiekids, de collectie is erg betaalbaar.
 
Tot voor kort was de collectie verkrijgbaar in de webshop van Lotiekids. Maar zo leuk om te melden is dat de items nu ein-de-lijk ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Hiervoor kun je een kijkje nemen in de webshop van Spruit
 
Enjoy de collectie en kies je favoriet. Heb je de catapult print al gezien?
 
 
>>  Have fun shopping Lotiekids @ Spruit
 
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Leuk merk! Ontdekte hier ondertussen al heel wat leuke kindermerken, waarvoor bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk merk he! En zo leuk te horen dat je hier al heel wat leuke kindermerken ontdekt hebt....enne we keep you posted! leuk volgers als jij #blijmee!

      Verwijderen