21.3.14

SS14 IMPS & ELFS


Modieus, puur, comfortabel, verantwoord en duurzaam: dat is Imps &Elfs! Eigentijds en hip met heerlijk zachte stoffen. En ja, "It ain't much when it's not Dutch". De tekst prijkt op een shirt uit de zomercollectie -we love it-...en geldt zeker ook voor dit oer-Hollandse merk, dat al snel Internationaal ging.

Imps&Elfs was een van de eerste merken die Daan droeg als baby. Een wit shirtje met een tekst. Je kunt je voorstellen dat ik nog verliefder op mijn kleine mannetje was als hij het droeg. Dit seizoen zien we ook weer leuke teksten op shirts prijken, een Mask print en opvallend veel streepjes. Ja, streepjes is HET deze zomer.

Het leuke aan dit merk, is dat ze een volwaardige collectie hebben voor de new-born. Dus als je zwanger bent of net mama geworden...een item of set van Imps & Elfs gaat je kleine goed staan. De kledingstukken zijn ontworpen in Amsterdam en gemaakt van biologisch katoen.

Het merk staat voor pure kinderkleding met een no-nonsense stijl. Geen franje en frutsels, maar gewoon de lichaamsvormen volgen. Imps &Elfs maakt veel gebruik van aardetinten en andere kleuren uit de natuur met als uitgangspunt vrolijk en puur. DeSS14 collectie is weer meer dan geslaagd!

>Direct naar IMPS & ELFS


De Imps & Elfs New-Born, Baby & Peutercollectie shop je bij Mini Republic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten