25.3.14

SS14 Just Bo

JUST RIGHT Voor ons was Just Bo wel de ontdekking van 2013. Een nieuwe en eerste collectie, waarvan we een set thuis ontvingen. Een baggy, gecombineerd met een shirt. We vonden het mooi! Eindelijk basics, die eigenlijk geen basics zijn..maar mooie stukken van werkelijk de mooiste kwaliteit.

En fijn dat ze niet alleen gemaakt zijn voor de kleintjes. Met een drie en half jarige, merk ik dat het fijn dragen blijft...mooie basics. Nee, hier wordt echt niet elke dag een spijkerbroek gedragen. Ik kan je vertellen dat de items, na veelvuldig wassen eigenlijk nog als nieuw uitzien.
Dus wij waren erg benieuwd naar de SS14 collectie. En de collectie heeft zich mooi uitgebreid. We zien nu ook jurkjes. En ook nieuw: streepjes. Dan maar meteen een van onze favorieten: Het jurkje met streepjes. Maar ook weer super baggy's en shirts...mooie stoffen, stoere afwerking,  het label als stoer detail. En ja, ik houd van zwart...ook in de zomer. Nog een mooie kleur gespot...(donker)groen en..heerlijk zomers zijn de witte en lichte tinten. En heb je dat pofbroekje gezien? Werkelijk, too cute!Geen opmerkingen:

Een reactie posten