10.4.14

new shop! Little Ladybugs


We willen je graag laten kennis maken met deze nieuwe shop: Little Ladybugs. Nou, ja..nieuw...ze bestaan inmiddels twee maanden. En wat doen ze het goed en leuk. Want de samenstelling van de Fashion in deze shop is fris, clean en mooi. Een samenstelling van Labels waar wij stuk voor stuk fan van zijn. Allen met een unieke stijl, maar verbazingwekkend goed met elkaar te combineren.

Zo vind je er de zomer collectie van Litte10Days, waar wij vanaf het eerste uur fan van zijn met de stadse & tikkeltje sportieve look. En dus niet alleen mooi, maar ook super comfortabel is. We waren onlangs op bezoek bij dit merk en vinden deze streepjes baggy wel echt het einde.

Nog zo'n fijn merk is het Scandinavische MOI. Bekend van de ravenprint en de basis tinten. Als je ons blog vaak leest ken je het al, want we hebben er al vaker over geschreven.

Ook een pareltje: Gro Company. Mocht je het nog niet kennen, dan moet je het echt gaan ontdekken met zijn vale pastels & subtiele overall prints. Werkelijk prachtig.

De interieur accessoire lijn van House of Jamie, de basics van Lotiekids en de slofjes van Donsje sluiten er naadloos op aan. Net als de te leuke stoffen poppen van Studio Escargot en Suussies.

Een super fijne en mooie shop, met een goede mix! Een nieuwkomer, maar wat ons betreft een blijvertje...Little Ladybugs...rock it on!

>> Direct naar Little ladybugs

>> Little Ladybugs in de Kidsroomzuid shopgids. Welkom!Geen opmerkingen:

Een reactie posten