3.4.14

new shop! Sproet & Sprout


Dit vinden wij werkelijk zo leuk! Een snoepje van een shop, want wat we gezien hebben vinden we lief, leuk en toch ook stoer! Soms zelfs hylarisch of grappig..maar altijd in stijl. We stellen je graag voor aan Sproet & Sprout.

Fun in a Jar! Sproet & Sprout is ontstaan door de speurtocht naar een stoer baby cadeau. Zoekende tussen alle roze en blauwe zoetigheid konden de eigenaren niet vinden wat we zochten; een stoer product wat de eigentijdse vaders en moeders van nu willen hebben voor hun rebelse spruit. Geen kantjes en zoetige randjes! Maar hippe, coole en eigenwijze prints in de kleuren zwart en wit.

Het resulteerde in een serie rompertjes met teksten en illustraties met een knipoog naar volwassenen en een boodschap vol humor. Zodra jouw kleine spruit de romper draagt ontstaat er bij jou spontaan een lach. We vinden alle prints eigenlijk leuk, toch zijn onze favorieten de Cat-print en de Panda-print.  Heb je de panda-print op de slabber al gezien? Een plaatje! Want naast hagel witte rompertjes - met tekst- , zijn er ook slabbers en labeldoekjes verkrijgbaar in de shop. Natuurlijk geheel in stijl van dit frisse & moderne Label.

Maar Sproet & Sprout gaat voor de totale belevenis en dus kun je het cadeau laten verpakken in een weckpot. Fun in a jar! Een unieke verpakking voor een meer dan uniek  kraamkado.  Daar kun je mee aankomen tijdens een babyborrel!

Neem eens een kijkje in de webshop van Sproet & Sprout!

Spoet & Sprout vind je nu ook terug in de kidsroomzuid shopgids. Welkom!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten