1.5.14

Handgemaakt, Uniek & Duurzaam


Even voorstellen. Ik ben Christel, bedenker en eigenaar van StudioMoois www.studio-moois.nl, Styling | Concept. Mama van Sarah (4) en Tobias (1,5). Loves Fashion, Interior, lifestyle for kids.

Handgemaakt, Uniek & Duurzaam 

Wat worden wij vrolijk van de te gekke items van Susanne de Glee, eigenaar van het Nederlandse merk Suussies.  

Suussies maakt superleuke knuffelbeesten en accessoires van originele stoffen en fournituren, voor jong en oud! Ze zijn net allemaal anders en dus uniek. En daar houden wij van! Inspiratie is overal en dit weet Suussies te vertalen in een originele, verrassende collectie. Deze stijlvolle items komen echt overal tot hun recht.  

To cuddle

Lange Leo en Dollie hebben ons hart gestolen, stijlvolle vriendjes voor onze kids. Lange Leo is stoer, grappig en klemt zich met zijn lange armen en benen stevig aan je vast. En Dollie? Die is gewoon Dollie. Dat ervaar je direct als je hem/haar ziet.  

Eyecather

Heeft de outfit van je kindje iets extra’s nodig? Dan zijn de kroontjes en vlinderstrikjes een echter eyecather. Lekker eigenwijs met een grappige twist voor iedere dag! 

To play

In samenwerking met WoodLike2 heeft Suussies een te leuke speeltent gemaakt. Voorzien van een 100% katoenen doek en 2 raampjes met een rolgordijntje. De speeltent biedt uren speelplezier, we love it! 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.suussies.nl en laat je inspireren!
Suussies in de shops! Je vind ze hier bij LittleLadybugs  en Coos-je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten