16.6.14

GIVE AWAY: WIN 50 EURO SHOPTEGOED BIJ SILKY LABEL


Ze bestaan al jaren, maar het past helemaal in de customize-trend van nu. Want kun je bv al je eigen sneakers samenstellen bij Nike, of je instagramfoto's uploaden tot een persoonlijke print. Bij Silky Label kun je je eigen Statementshirt laten maken! Je kiest een item - shirt, longsleeve, romper, jurkje, babysuit - je kiest je kleur & maat - en vervolgens je opdruk en/of tekst - in de kleur die je wenst. En met een keus aan lettertypes.

Wij gaan natuurlijk voor een Statement-shirt (je tekst mag max 30 tekens bevatten) in wit met zwarte letters...of een antraciet shirt/ romper/ babysuit met witte of zilveren letters. Qua opdruk - want ja, ook dat is mogelijk - zijn onze favoriet het ijsje, het skatebord & de hoofdtelefoon.

Hebben we je al kunnen inspireren?  Je kunt een kadobon van 50 euro winnen bij Silky Label. En zo een leuke set samenstellen of bv meerdere shirtjes laten maken. Bij Silky label vind je basic items voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Doe mee!
1. Like & Share Silky Label en Kidsroomzuid
2. Laat een bericht achter op blog of op de KRZ Facebookpagina voor welke opdruk jij zou gaan.

Niet gewonnen?  Je eigen statement-shirt en zoveel meer shop je bij Silky Label.

 
 
 
en zo lieten wij ons Statementshirt maken!  BAN-DIT!
3 opmerkingen:

  1. Ik zou graag een shirt met koptelefoon en de tekst i Love music voor mijn zoontje. Zijn papa heeft ook een shirt met een koptelefoon. En wij beide spelen in een band. Zou een super shirt zijn voor ons mannetje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Little man of Life's a beach.. omdat deze mooie lieve teksten bij mijn kleine man passen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I Love You Till Infinity Stops <3

    BeantwoordenVerwijderen