11.6.14

SHOP THE LOOK: TRIPLEWe waren bij Springstof op bezoek en maakten een Shop the Look Triple. Drie kleine stuiterende kindjes voor de lens. Een uitdaging.

Maar wat deden ze het leuk! En ja, af en toe werden ze afgeleid door de lego, puzzels, boekjes en ander speelgoed in de slaapkamer van Mees.

Drie kids betekent ook drie keer fashion en kunnen we jullie nog meer FashionLabels laten zien. De dot-prints van Bobo Choses. Met dit fijn & stoer singletje kun je zo de zomer in. En ook de broek is weer geheel volgens het handschrift van dit Spaanse Label.  Het zelfde geldt voor de unisex broek van Soft Gallery. Super comfortabel & heerlijk baggy en ook erg mooi voor de meiden. En verschillende prints bij elkaar gemixt is helemaal van nu. Wij houden er van. Jullie?

Heb je de collectie van Soft Gallery deze zomer al ontdekt? Zo mooi met de vele pastels en de verfijnde prints. En wie left heeft, gaat voor het shirt met megaprint van een vlieg.

Ook BangBang Copenhagen mocht niet ontbreken. Een collectie die net even anders is, maar nooit over de top. Tessel draagt de pretty pretty jurk.

Petten en jongens...wat is dat toch?  De Toykyo Kids pet die Mees draagt is niet zo goed op foto te zien, maar wat zijn ze gaaf, deze kleine serie petten in samenwerking met New era.

We maakten de foto's in de kamer van Mees, met oa de Don't Grow Up Poster boven een vintage bureau en met dit avontuurlijke dekbedovertrek.


Klik hier om Springstof te bezoeken >>  - Maar we hebben je gewaarschuwd, want met zoveel Sale, heb je zo je winkelwagentje gevuld -

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. leuk he de drie boefjes en wat een mooie fashion bij Springstof he. x

      Verwijderen
  2. Leuke foto's en outfitjes! Groetjes Frederieke

    BeantwoordenVerwijderen