4.9.14

AW14 Soft GalleryWe kunnen geen genoeg  krijgen van al de wintercollecties die binnenkomen. Soft Gallery is zo'n collectie waar wij altijd met open mond naar de eerste beelden kijken. De sfeer die dit merk neerzet is telkens weer uniek. En altijd volgens het handschrift van dit merk. Scandinavisch, tja...dan weet je het wel. En hoewel ik Soft Gallery niet kan typeren als less is more...lukt het ze altijd weer een sophisticated sfeer neer te zetten. En ja, dat kan ook met drukke prints. Prints, overall prints, animal prints...altijd verfrissend, nooit schreeuwerig. In combinatie met herfstachtige kleuren is winter 2014  SG meer dan geslaagd.

Met onze favorieten: de Ice Break print  & de uilenprint. die laatste vind je zowel op rompertjes als op een dekbedovertrek. Yeeh, en ook voor het interieur is SG een aanader. Supergaaf vind ik ook de baggypants met ijsbeerprint, gecombineerd met het doorstikte bomberjack. Een combi die we aan het begin van het seizoen al eens op FB plaatsten en daar de nodige Likes kreeg. En welk meisje wil nou niet voor de winter zo'n jumpsuit?

Het Deense Soft Gallery werd in 2007 opgericht door Tine Holt Møller en Barbara Hvidt. Het duo ontmoette elkaar toen zij beiden een fashion gerelateerde studie deden in Londen. Samen ontwerpen zij een grafische en poëtische collectie waarin ze een verhaal vertellen. Elke seizoen betrekken de twee ook grafische designers bij het merk die zich buigen over specifieke prints en handborduurwerk. Soft Gallery wordt in 24 landen verkocht en heeft in Nederland twintig verkooppunten. Wij noemen er vijf:

Soft Gallery shop je bij 

BORN2BSEEN  //  SPRINGSTOF   //   MINIMIKS  // LITTLELADYBUGS

BLING SUNDAY'S BEST  //  PURESTARTERS  //  ORANGE MAYONNAISE 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten