14.11.14

SHOP THE LOOK: I Dig Denim & Noch MiniThink we have got the perfect jeans! Ik denk dat we de perfecte jeans in huis hebben. De Arizona raw jeans van I Dig Denim. Nou ja, niet helemaal waar natuurlijk..want eigenlijk zijn alle jeans van I Dig Denim, "perfect jeans" als je het ons vraagt.

Maar wat is dit model goed, met de opvallende stiksels, de donkere kleur, het lage kruis, de heerlijke kontzakken en niet te vergeten het fijne knoopje. Fan van I Dig Denim zijn we al jaren, daar vertellen we niets nieuws mee..maar wist je dat het hier in huis de enige spijkerbroek ik waarvan hij zelf de knoop kan losmaken. En dat kan reuze handig zijn, toch...moms. Geeft maar aan hoe er over elk detail is nagedacht. 

Wat vinden jullie van de Look? De perfect jeans combineerden we met een sweater van Noch Mini. Een mooi afgewerkte basic van 100% biologisch katoen en met een verfijnd stiksel op het voorpand in de vorm van een ster. Mooi, subtiel en oneindig te combineren. Want reken maar dat we dit item gaan mix & matchen. 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de broek. Daar kun je oneindig mee stylen. Een spijkerbroek die je overigens een maatje groter koopt, om vervolgens de pijpen nonchalant om te slaan. Zo kun je er jaren mee vooruit. De elastiek aan de binnenkant van de tailleband stel je dan telkens bij. Ideaal!


De gehele set komt van de nieuwe (web)shop Maysons. Een Fashion shop voor jongens! Alleen voor jongens..sorry girlsmoms. En als jongensMOM vind ik dat natuurlijk leuk. Want er is zoveel gaafs te vinden voor jongens...dat weet ik inmiddels.  En het aanbod is divers. 

Zijn we verknocht op I Dig Denim, van de bomberjack -  zo gaaf- tot de sweaters & jeans.  De stoere prints van Pop Kids, waarvan de batman print die meest bekende is. Ook leuk is het pandabroekje van Bonnie Baby voor de kleintjes. Of de gestreepte beanie van Toobydoo. En zo is er nog meer, zoals dus Noch Mini met oa deze sweater. 

Een shop alleen voor jongens is een vrij uniek concept en leent zich uitstekend voor een wild & uniek aanbod. Verras ons Maysons, wij houden van unieke concepten. 

En t/m maandag 17 november 2014 ontvang je bij Maysons 20% korting op de gehele collectie. 


Poster "four"   // kaart Cactus   // Cross muurstikker, ook gebruikt als tijdelijke tattoo

PS de beanie is van mij en komt van Fee ConceptstoreGeen opmerkingen:

Een reactie posten