23.12.14

SHOP THE LOOK: I DIG DENIM & KIDS ON THE MOON


Dit is de laatste SHOP THE LOOK van dit jaar. De laatste! Zo vlak voor de kerst, wellicht wel vlak voor je ski vakantie. Een Look dus, met onze ienie-mienie kerstboompjes. Waarvan de achterste - je ziet het niet zo goed - in een uashmama paperbag  staat. Een winterse muts met fake bont, en het mountainkussen van Sloppop met besneeuwde berg. En bij gebrek aan snowboots, haalden we de regenlaarsjes weer eens uit de kast. 

De broek, DE broek is van I Dig Denim...en hij blijft gewoon zo ontzettend gaaf..deze hebben we al een hele poos...en hij wordt nog steeds met zoveel plezier gedragen...en telkens ben ik weer opnieuw verbaasd over het mooie model. En ja, nog steeds krijgen we complimentjes als hij de broek draagt. Fan, pure sang! En mocht je nog een spijkerbroek I Dig Denim willen scoren...dit is wel HET moment.

I Dig Denim werd gecombineerd met een 3d gewatteerde trui - met capuchon - van Kids On The Moon. Ook al zo'n prachtig merk dat je hier al eerder zag

Een winterwarme look! Enjoy it! we hebben de SHOP THE LOOKS altijd met veel plezier gemaakt. Zo leuk om dat met je eigen zoon te mogen doen. En nee....hij had er niet altijd zin in...Dus werd er flink onderhandeld... Snoepjes, ijsjes....het waren goeie ruilmiddelen. 

Maar je moet je voorstellen dat deze foto's er in werkelijkheid - in effectieve tijd- er letterlijk in een paar minuten opstaan...Tja, we zullen wel moeten....4 jarigen kun je niet regisseren...en zeker je eigen zoon niet. En dat hoeft ook niet. En dus kwamen er heel wat spontane foto's voorbij. En eigenlijk vind ik dat stiekem ook nog eens veel leuker dan geposeerde foto's. 

Alle merken en shops die ons dit jaar de moeite waard vonden om ons - altijd in overleg, want het blijft wel onze eigen persoonlijke smaak - iets op te sturen..THX....de Looks waren een mengelmoes van wat we zelf shopten en wat we kregen. En wat was het een gaaf seizoen.  Er ligt alweer het een en ander klaar voor volgend jaar...En tja...ook dat wordt weer leuk....Maar voor nu even genieten van de Laatste Look van 2014! 

He Wears:  Hoody Kids On The Moon   /// Jeans Newark I Dig Denim  /// Boots Havaianas   //  MutsGeen opmerkingen:

Een reactie posten