27.3.13

Piet Hein Eek part 1

 Onlangs bezochten we Piet Hein Eek. Dit omdat we op zoek zijn naar een "groot bed". Met twee-en-een-half is de tijd gekomen om een overstap te maken van ledikantje naar "groot bed". En of we dat nu leuk vinden of niet.... en of dat we het snel vinden gaan niet of niet. Of omdat het baby-zijn er nu echt wel vanaf, zijn gedachten die herkenbaar zijn en universeel. Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk! Want wat wordt hij groot! en het is al echt een jongen....En wat kan hij al veel...be proud mom!

Kortom, een bezoek naar Piet Hein Eek met een reden, maar ook gewoon omdat het een inspirerende plek is en ze hebben er heerlijke tapasplankjes ;-) in het trendy en levendige lunchcafe. We hebben er mooie bedden gezien! Ben nog steeds gek op het crisisbed. Vind ik geweldig...zou ik direct kopen als we zochten naar een junior bed! Dit samen met het By Nord egel dekbed junior...en klaar! Zo mooi!Beneden nog meer mooie junior bedden...love it!

We hebben ons oog laten vallen op het zevenzonenbed. Een bed (en kast en buro) dat speciaal is ontworpen voor een samengesteld gezin met zeven zonen! Het is het onderste grijze bed op de volgende foto...

Natuurlijk hebben we heerlijk ge-woonwinkeld en de dag afgesloten met een wijntje en natuurlijk het tapasplankje. Be inspired. en...coming soon...part II. (pictures by me!)

1 opmerking:

  1. De bedden zijn te leuk! mijn jongste twee hebben een sloophouten bed gehad van PHE, hebben ze niet meer ondertussen. De crisis bedden vind ik leuker. In het grijs? zeker leuk met zo'n dekbed overtrek van By Nord.

    leuk om je foto's te zien.

    Groetjes, Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen