29.3.13

Webshop Spotlight..PapelariaVandaag een hele bijzondere shop in de Spotlights: Papelaria! In deze shop is alles van papier!

Wat begon als een simpele zoektocht naar betaalbare maar mooie prents voor in huis, heeft uiteindelijk geresulteerd in deze shop.  De ontdekking van zoveel geweldige kunstenaars en ontwerpers world-wide heeft geresulteerd in een waanzinnige mooie collectie zeefdrukken, prints en posters. Zo is er de mooie regen-prent van de Spaanse kunstenares Blanca. Of de boekdruk Arche Toys van Dutch Designer Floris Hovers. Ook een favoriet, de mini zeefdruk butterflies (pst...voor 18 euro!). En vele leuke kleurrijke posters (en niet alleen leuk voor de kinderkamer,ook leuk voor bv in de keuken;-)..check de kommen..en je begrijpt wat ik bedoel)

Maar er is meer. Wat dacht je van een 3D kartonnen laser gesneden hertenkop, Dutch Designed kartonnen auto's, notitieboekjes, postcards en Iphone hoesjes met schapenwol.

Klein weetje: Wist je dat Papelaria in het Portugees kantoorboekhandel betekent?

En nu is er ook nog dat stoeltje van recycled karton van KrtoKids! Brand NEW in de collectie en nu al onze favoriet. Wie wil deze nu niet! En zo ben je hip en eco tegelijkertijd...mooie combi, toch!? En hij is te "versieren", maar wij houden hem lekker wit ;-)


Naast die te gekke prints en zeefdrukken, hier een kleine selectie van de collectie van Papelaria. En als je de shop bezoekt. Check dan meteen  notitieboekje"Het tafelkleed"...ook zo leuk!
Papelaria...Alles van papier!

Neem eens kijkje bij Papelaria en laat je verrassen. >>>>


Geen opmerkingen:

Een reactie posten