12.4.13

Webshop spotlight...Littlefashionaddict




































Zin in een 100% online fashion & design concept store for kids? dan zit je goed bij deze mooie shop met de aansprekende naam Litttlefashionaddict. Of heb je geen kleine fashion addict thuis? Misschien ben je zelf wel een  fashion addict ;-).

In deze shop vind je een mooi en stijlvol assortiment van labels uit de hele wereld. Zo hebben ze het Londens educatieve houten speelgoed Miller Goodman, de kleurrijke accessoires en retro schooltassen van Bakker made with love. Hippe accessoires, een groot (!) assortiment behang en muurstikkers en ook de lifestyle producten van het Deense Ferm Living.  We zijn alvast dol op de posters van het Britse Isak.

Maar vooral ook veel fashion. Voor de baby's het mooie kidscase met veel pastels en mooie garens, Bobo Choses dat dit seizoen erg fruity is. Maar ook voor de grotere kids een mooi fashion (addict!) assortiment (dat verslavend werkt ;-)); Gro Company, Bobo Choses, Ayamara en zoveel meer!

Check ook meteen de Australische Wishbonebike loopfiets die van 1 tot 5 jaar meegroeit (met je littlefashionaddict). En dan is er nog meer, veel meer. En natuurlijk de kleurrijke regenlaarsjes van Bergstein, die we zo schattig vinden.

Kortom, we hebben er een nieuwe verslaving bij!
Dus je bent gewaarschuwd voordat je HIER klikt en deze mooie shop bezoekt >>>>>


Ferm Living muursticker

Ferm Living balloon behang

Neem gerust een kijkje bij deze 100% concept kids store LittleFashionAddict >>>



1 opmerking:

  1. Wat een mooie spullen allemaal!
    Heerlijk vrolijk ook.

    Zonnig weekend,
    Groetjes,
    Suus

    BeantwoordenVerwijderen