3.4.13

Webshop spotlight...SnubbelbubbelWat een heerlijke shop vol kleur en creativiteit. Bij Snubbelbubbel vind je een mooie handgemaakte eigen collectie, zoals kussens, slabbetjes en knuffels maar ook hip houten speelgoed, nostalgische prentkaarten, fijne boeken, retro blikken, strijkapplicaties,te gekke muurstikkers en zoveel meer.

Wat we ook zo leuk vinden in deze shop zijn de nostalgische spellen. Zo kun je heerlijk buiten spelen! Een boot aangedreven door een ballon (!), vissen vangen, blaasbal of appels plukken uit de boom. Wij houden ervan. Gek zijn we ook op de boeken van Gezinnig. we houden van de "kletsboeken" maar niets zo leuk voor nu is natuurlijk de "vakantieklets". 

Naast de collectie van merken als Designed4Kids, Love Mae, Helen Gordon, Froy&Dind en Dress Your Doll, zijn er ook speciale ontwerpen op maat mogelijk. Heb je een wens voor een bijzonder en persoonlijk kraamcadeau zoals een mooie vlaggenlijn of een knuffel met bv de naam van het baby'tje of in de stijl van het geboortekaartje. Zoveel is er mogelijk in deze shop. Je kunt dan contact opnemen met de vrolijke en creatieve eigenaresse van deze leuke shop en samen de mogelijkheden bespreken.

Kortom: Zoveel leuks in deze shop: Neem alvast een kijkje bij Snubbelbubbel>>

 Veel plezier bij je bezoek aan snubbelbubbel >>

1 opmerking: