12.9.13

GIVE AWAY met Purestarters

 
Je hebt het natuurlijk al gezien: we hebben deze week een te gekke Give Away in samenwerking met Purestarters - Fair and Pure designerwear for you and your kids-  en mogen we een GIANT kleurposter van Omy Design & Play weggeven. Maar omdat ik natuurlijk zelf niet mee kan doen en ik hem ook graag zelf wilde..heb ik de mijne maar vast besteld. Hij hangt inmiddels aan de muur en hij gaat er ongetwijfeld een hele tijd hangen. En de afbeeldingen zijn te leuk; Olifanten, taarten, vliegende marsmannetjes en huisjes met vleugels. Maar het bord spaghetti vind ik hilarisch!
 
Ideaal voor regenachtige dagen. De eerste krabbels zijn al gezet en ik ben benieuwd hoe het kunstwerk er over een tijdje uitziet...Het wordt vast een heus meesterwerk, want de poster meet maar liefst 1.80 m x 1 m. Je hoeft hem overigens niet op te hangen..je kunt hem net zo gemakkelijk op de grond leggen en weer opruimen in de bijgeleverde koker op het moment dat ze ff klaar zijn met tekenen. 
 
De Give Away loopt t/m aanstaande zondag 15 sept 2013. Je kunt dus alleen deze week nog meedoen. So join in! Wat moet je doen om kans te maken...
 
1. Like Purestarters
2. Like Kidsroomzuid & Share dit bericht
3. Laat een berichtje achter (hier of op onze facebookpagina) waarom jij deze GIANT poster wil winnen


 
 
 
 
 
 


6 opmerkingen:

 1. Ooooohh jaaaa! Zo leuk! Ik denk dat Wolf met veel plezier er zijn eerste artistieke kribbels op zal placeren. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi Jenske, heb je al gezien dat je gewonnen hebt?!! zie facebookpagina

   Verwijderen
 2. Zo cool! Echt geweldig deze poster. Deze GIANT poster wil ik winnen omdat me dit een ideaal tijdsverdrijf lijkt voor mijn nichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat spijkeroverhemd erg mooi!
  Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi! het spijkerhemd is van Tumble n dry...het is hem bijna te klein nu..zo jammer..want blijft supermooi!

   Verwijderen
  2. Dankje! Jammer is dat altijd hè? Spijkerstof is altijd op z'n mooist als ze eruit zijn gegroeid. Gelukkig heb ik 3 zoontjes :)
   Marjon

   Verwijderen