21.6.13

Skaten & Fietsen in stijl


Wat een coole skate & fietshelmen! En in zoveel mooie en stoere modellen dat het bijna onmogelijk is te kiezen. Laten we voorop stellen dat de kids een fietshelm dragen voor de veiligheid. En dat is en blijft natuurlijk het allerbelangrijkste. Belangrijk is dan ook een fietshelm te kiezen die voldoet aan de vereiste veiligheidskeurmerken!

Maar ja, waarom dan niet ook meteen kiezen voor een hip en cool model. En niet alleen voor het fietsen...hij is ook erg geschikt om mee te skaten en te waveboarden. Bij Kids with Flair hebben ze een zeer groot assortiment...veel meer dan dat we hier kunnen laten zien. En ze hebben hele leuke modellen zowel voor meisjes als voor jongens....in vele kleuren en dessins. We vinden de variant met de motorbril ook erg cool..en niet alleen voor de jongens, voor de meisjes is ie in het roze.

Er is keus uit twee merken: Coconuts en Nutcase. Beide cool, en geschikt om vele jaren te dragen, met altijd de juiste pasvorm. En mocht je nog vragen hebben, ze adviseren je graag. Ze hebben al modellen vanaf 1 jaar...en dat loopt door tot (jawel) 99 jaar.....
En wil je mijn persoonlijke favoriet zien? Hij is zwart met een grote letter bovenop en draagt de stoere naam "eight ball"....zie hier!

En omdat we er geen genoeg van krijgen............
Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk dan hier bij Kids With Flair >>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten