19.6.13

Webshop Spotlight: Purestarters

 
Dit is mooi! Purestarters is een gave eerlijke webshop met een goede mix aan hippe, stijlvolle kleding voor baby's en kids. Alles geselecteerd volgens de volgende criteria: organic, puur, duurzaam, non-toxic, gerecycled, voor hergebruik geschikt of met een Fairtrade afkomst. Dat mooi, hip en duurzaam zo mooi samen kunnen gaan is een verdienste van Eugenie, de eigenaar van Purestarters. Zij is altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere en eerlijk geproduceerde kinderkleding.

De mooiste merken vind je in deze shop, zoals het Zweedse Mini Rodini met zijn gedurfde prints, Gro Company met de minimalistische ontwerpen in ballet-thema, Moi, met de stoere raven print en het verfrissende label Shampoodle. Maar er is nog meer: de mooie breisels van Bieq, Organic zoo met zijn sophisticated grafische prints en zijn zachte stoffen speciaal voor de allerkleinsten. En uiteraard zijn er ook geweldige kleuren te zien in de collecties Katvig en Maxomorra.

Purestarters brengt naast baby- en kidsfashion, van o t/m 8 jaar, ook een erg leuk en uitgebreid assortiment voor het badderen, eten, spelen en slapen. Zoals het vrolijke beddengoed van Katvig, de zachte dekentjes van Bamboo, het fijne en stijlvolle servies van Smiling Planet met de mooie gedetailleerde dierenprints. Maar ook fijne knuffels, houten speelgoed en, onze favoriet, de Giant Kleurplaatposter van Omy Design & Play. Hij meet maar liefst 1m x 1.80m en is duurzaam geproduceerd. En zoek je nog een leuk kraamkado dan zijn de Milestonecards een echte aanrader! Kortom, fijn duurzaam en verantwoord shoppen in deze shop.

Direct naar Purestarters >>   Je kunt er nu met fikse kortingen Sale shoppen...

We maakten een kleine selectie, maar in de shop is er nog zoveel meer...
Fub, met de strepen en zachte stoffen

FUB lief babypakje rood beige 100% zachte fijne wolFUB fijne zachte strepen trui groen ecru

Bamboo Baby, we love!
Bamboo Baby super zachte bodysuit grijs met ster

Gro Company met ballet thema

Gro Company sweater in het okergeel mustard met ballet spitzenGro Company diagonal vlinderstrik broekje in de kleur: washed black



MOI collectie met de raven print

MOI grijze tank top met vogel printMOI legging grijs violet met vogelprint


Veel plezier met shoppen bij Purestarters >> met veel SALE!



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten