15.7.13

Batgirl and more!


 
Waarom geen zwart/wit poster op een kinderkamer of babykamer. Wij zijn er alvast dol op. Altijd al geweest: grafisch in combi met zwart- wit. En er komt een heuse trend aan van zwart/wit in kidsinterieur en kidsfashion. Wel nog even geduld, want die staat pas gepland voor SS14. Maar ja, je hoeft er maar op tijd bij te zijn!
 
Lang waren de kinderkamers een grote kleurexplosie, maar gelukkig is dat al een tijd aan het afzwakken en komen er steeds meer rustige tinten en stijlvolle items de baby/kinderkamer in. En wij zijn, zoals je al hebt kunnen lezen fan van Mini & Maximus met hun Urban Beach Fashion. (en we zullen er ongetwijfeld nog vaak over schrijven op Kidsroomzuid), maar we zijn ook dol op de posters van Mini & Maximus, met hun grafische prints in zwart wit.
 
We willen er eentje in de jongenskamer.  En als ik een dochter zou hebben dan zou ik absoluut voor de Batgirl poster kiezen. Je kunt hem inlijsten in een basic zwarte of witte lijst (ik ken een Zweeds warenhuis waar je die volop kunt shoppen ;-)). Ophangen, of zoals hier op de foto neerzetten op een witte lijst (ook weer van dat Zweedse warenhuis, dat we overigens zelf ook boven de commode hebben...leuk en handig, want wist je dat je er ook even kleertjes/kleerhangertjes aan kunt ophangen).
 
Niet inlijsten, maar ophangen met masking tape is natuurlijk ook een goede optie. 
 
Al is de LE CHAT en de OH DEER poster ook te gek. Eigenlijk kunnen we niet kiezen. Je vindt de posters hier bij Springstof. Maar ze hebben ook een geweldig mooi grafisch kussenhoes van dit merk en vergeet ook niet de fashion van Mini & Maximus (nu in de sale)
 
Oh Deer Poster - Mini & MaximusLe Chat poster - Mini & MaximusMasked poster - Mini & Maximus
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten