12.7.13

Yellow is the new BlackAl je kidsroomzuid en de interieurbladen volgt dan ben je zeker bekend met de vele leuke figuurlampen die er verkrijgbaar zijn. Je kunt de meest wilde (of lieve) dieren op het nachtkastje kwijt; hertjes, kikkers, konijntjes. Wat te denken van een olifant naast het bed. Het geeft de kamer wel een boost.

En omdat Geel het nieuwe zwart is (en deze trend zet zich nog wel even door..) zijn een aantal figuurlampen nu ook (sinds kort!!) in het GEEL verkrijgbaar. Je kunt ze uiteraard leuk plaatsen op het nachtkastje. Fijn, want ze geven een fijn diffuus licht. Maar ze staan ook leuk op een bureau. Zelfs nonchalant op de grond kan gaaf zijn. Maar heb je hem liever iets hoger dan plaats je hem op een vintage tafeltje of stoel. En in de babykamer kan hij ook op de commode.

Ik vind het een echte eyecatcher in de kinderkamer  en kan dus voor vele leeftijden. Ga je voor basic en subtiel dan kies je de paddenstoelenlamp. Maar wil je een echte eyecatcher dan is de bunnylamp van Lapin & Me (de achterkant is zo grappig!)  of de Vliegenzwamlamp een aanrader.

En Geel is een kleur dat zich gemakkelijk laat combineren. Dus wij zijn alvast fan.

En de andere kleuren? Die blijven natuurlijk ook te gek.
 
 
 

1 opmerking:

  1. Mooi, mooi, mooi!!! Trouwens wat fijn om onze banner al bij jou te zien! gr Agata

    BeantwoordenVerwijderen