3.9.13

GIVE AWAY: WIN een XL-kleurposter van OMY


Namens Purestarters - fair and pure designerwear for you and your kids- mogen we een XL- kleurposter (t.w.v 19,95) van het designlabel Omy Design & Play weggeven.

Het nieuwe schooljaar is begonnen, de herfst is in aantocht. Het buitenleven verplaatst zich weer naar binnen. En dus gaan we ook weer gezellig knutselen. Dan is deze -mega- kleurplaat te leuk en goed voor uren, nee weken plezier. En hij is groot! Hij meet maar liefst 1,80m x 1 m en je kunt hem dus zowel ophangen als op de grond leggen. Zo kunnen alle vriendjes/vriendinnetjes uit de buurt meehelpen en hebben ze even geen zin meer dan rol je hem gemakkelijk op en schuift hem terug in de doos. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon laten hangen aan de muur, want het wordt een heus schilderij. Leuk om hem met maskingtape te bevestigen. Oh ja, nog een fijn weetje...het papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen (PEFC certification)

Wat moet je doen om deze XL- kleurposter te winnen?

1.Like Purestarters
2.Like & Share Kidsroomzuid
3.Laat een (leuk) berichtje achterlaat (beneden of op onze facebookpagina)


PURESTARTERS -fair and pure designerwear for you and your kids  >>


 
 
De winnaar maken we a.s. zondag 15 sept 2013 bekend via onze Facebook en Twitterpagina.

2 opmerkingen:

  1. Jeej leuke give-away! Ik doe graag mee :) FB van purestarters geliked en die van jullie was al geliked! Berichtje is gedeeld.

    BeantwoordenVerwijderen