4.9.13

#Fashionshoot Just Bo


We schreven er al eerder over en waren al erg enthousiast...maar zoals het soms gaat met collecties, dan moet je het in het echt zien om pas echt goed te kunnen zien hoe mooi het daadwerkelijk is. Dat hadden we ook met de collectie Just Bo, minimalistic essentials for kids. We wisten al dat het mooi zou zijn, maar toen we het pakketje daadwerkelijk ontvingen en we het in onze handen hadden, hadden we wel even een Wow-momentje.

De soepel vallende stof, een combinatie van viscose en linnen van de longsleeve Tee kaki, de stoere en toch subtiele afwerking aan mouwen en hals. De mooie kleur en het leuke label op de mouw....ook al zo leuk! en net even anders....

De baggy pants warm grey is juist gemaakt van een iets dikkere stof in katoen met een vleugje elastan en voelt bijna fluweelachtig. Hier ook weer het leuke label (we zijn gek op dit soort accenten!) en is de afwerking van de pijpjes heel speciaal...dubbel gestikt dat na wassen heerlijk nonchalant maar toch subtiel omkrult....niet te zien op de foto's want wij hebben er dit keer voor gekozen de pijpjes ff stoer om te slaan....en wat een heerlijke pasvorm ook! We kunnen ons de broek ook goed voorstellen met een  grof geweven vest van Babe & Tess of met de Zef sweater scola.

Maar nu dus gecombineerd met het shirt van Just Bo, dat overigens ook geweldig staat op een spijkerbroek van I Dig Denim...en juist het contrast in materialen maakt de combinatie spannend!  

De Just Bo collectie >
De (uni-sex - van 0 t/m 10 jaar) Just Bo collectie is exclusief verkrijgbaar bij Born2beSeen >>


Geen opmerkingen:

Een reactie posten