25.9.13

HET WOONNIEUWS

KIDSROOMZUID HOUDT JE ELKE MAAND OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE WOONNIEUWS EN DE LEUKSTE PRODUKTEN.

Zoveel wooninspiratie! Ja, het najaar is echt het seizoen waarin je het in huis extra gezellig wilt maken. Bij ons kriebelt het ook weer en willen we nieuwe ultrahippe accessoires shoppen, dan toch eindelijk dat ene muurtje verven of die leuke lamp aanschaffen die we al een tijd op het oog hebben. Bovendien staat de woonbeurs weer op het programma en zien we zoveel moois langkomen in de woonbladen en in de shops. En op Kidsroomzuid dus een nieuwe Rubriek **Het woonnieuws** So get your inspiration here!
Schoon aan de haak!

Wat is hij leuk, deze joekel van een haak! Handmade kapstok voor de kinderkamer gemaakt van plaat geperst stro en afgewerkt met natuurverf in een mix van eiken, berken en vurenhout. De kapstok wordt zo gehangen dat hij los staat van de muur, 3D en handig..want daardoor zijn ook de tanden te gebruiken als haken. Dus gooi nonchalant de kleertjes, tas of sporttas aan de haak. Hij is maar liefst 92 cm breed (!) en ook verkrijgbaar in oud roze (Stoerrr)Wat te vieren?

Met super grote feest confetti maak je alles extra feestelijk! Een gezellig gedekte tafel vol confetti bij een kinderfeestje. Maar je kan ook een handjevol confetti bij een brief of kaart stoppen. Met één zakje kom je heel ver, je kan er meerdere tafels mee versieren of vele enveloppen mee vullen! De confetti's  meten 2,5 cm en zijn van vloeipapier. Wij zijn van de partij! (Buisjes & Beugels +++)
Van de boom!

De kastanje diende als inspiratie voor de chestnut lamp van Studio Snowpuppe. Hoekig van buiten, rond van binnen. De lampen zijn gevouwen van papier en in vele mooie kleuren verkrijgbaar. Wij willen hem in de kinderkamer....of in de keuken...of in de woonkamer...Multi inzetbaar deze lamp die je spaarlamp omtovert tot een gezellige lichtbron.(Femkeido)


drops finelittledaymuurstickers drops finelittleday 

 

Fijne kleine dag!

Fine Little Day geeft je huis een Scandinavische look met deze herbruikbare muurstikkers. Decoreer er de kinderkamermuren of deuren en ramen mee. 18 druppels per verpakking waarmee je je eigen werkje kunt maken. Ze geven de kamer een nieuwe look. Wij houden van de kleuren zwart, grijs en blauw (Coos-je) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten