19.11.13

AW13/14 Czesiociuch Rocks!


Wat is er gaande in Polen? Hadden we net al kennisgemaakt met 2 Poolse Labels Nosweet en MiskoMasko, komt er weer zo'n cool Pools merk op de Nederlandse markt!

We kunnen wel zeggen; Polen rocks! Het Fashion Label of eigenlijk Lifestyle Label - want naast kleding brengen ze ook muziek en boeken op de markt- heeft alleen 1 klein min-punt: De naam! Yeeh, hoe gaan we dat uitspreken, of nog erger...onthouden. Daar komt ie: Czesiociuch!

Maar de collectie is te gek. Stoere grafische prints, diepe tinten. Heerlijke opvallende broeken met retro prints en geometrische prints. Iets dat we al in de Interieurs zien..maar nu dus eindelijk ook op baggybroeken en shirts. De collectie is unisex en ontzettend stoer te mix & matchen.

Leuk om te melden is de filosofie van Czesiociuch om alles dicht bij huis te houden en te halen. Zo komen niet alleen de stoffen, maar ook de ritsen, knopen en zelfs het garen uit Polen. Maar ook het inpakpapier en de websitebouw valt binnen dit principe. Dit alles van de hand van Czeslaw Moliz -muzikant- en Dorota Zielinska -stylist-. Een leuk interview met deze ontwerpers en eigenaren kun je hier lezen.

De items zijn gaaf met elkaar te combineren, zoals de baggypants - wij kunnen geen favoriet aanwijzen, want zijn allemaal te gek- die je stoer combineert met het witte shirt met hert of het street shirt. Al dan niet afgestyled met de zwart/wit grafische print hoody. Kortom, een te gekke collectie, die je beslist zou moeten leren kennen!
 


 

In Nederland is Czesiociuch exclusief verkrijgbaar bij Spruit. veel plezier met shoppen>>Geen opmerkingen:

Een reactie posten