18.11.13

GIVE AWAY: WIN CARTON CHAIR i.s.m. Papelaria

GIVE AWAY: WIN DE CARTON CHAIR VAN KRTO BARCELONA I.S.M PAPELARIA We schreven er al over in onze online shopgids! Het kartonnen stoeltje: We-need-it!


De Carbon Chair van het Spaanse KRTO Kids is gemaakt van gerecycled karton en komt uit de shop Papelaria -waar alles van papier is!-  Hij is heerlijk wit. Nou ja, je kunt hem ook helemaal beschilderen en kleuren. Just the way the kids want.
 
Jij kunt hem winnen! Want namens Papelaria alles van papier! - mogen we een Carton Chair t.w.v. 21 euro uit Barcelona weggegeven. Meedoen is easy!
 
1. Like Papelaria
2. Like & Share Kidsroomzuid
3. Laat een berichtje achter (hier of op onze facebookpagina) waarom jij de Carton Chair wilt winnen. Hij is in elk geval Daan-proof ;-)
 
 
Posters, speelgoed, Iphonehoesjes, 3D dieren, kalenders en nog zoveel meer. En ja, alles is van papier! Veel plezier in de online shop Papelaria>   

Daan draagt Nosweet baggypants en Just Bo shirtje. Het vintage stoeltje komt van Retroloekie.
 
 


3 opmerkingen:

  1. Daar kan je niet omheen! Wat is deze stoel stoer, bijzonder en creatief!!
    Mijn zoon van 4 zal hier onwijs blij mee zijn. Zijn eigen stoel volgens eigen zeggen "mama hij is te klein voor mij" en zal naar zijn kleine broertje gaan!
    Groetjes Daphne van den Berg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke stoel. Ideaal cadeau voor dochtertje van een vriendin dat volgende maand jarig is. Nog wat spulletjes erbij om er op te plakken (want ik vind wel dat deze stoel vraagt om wat versiering) en dan heb ik een leuk pakketje!!

    BeantwoordenVerwijderen