31.12.13

Happy New Year & De Trends van 2014

 
Ik schreef deze blog gisteravond! Op de bank onder een warme plaid...na vier dagen (en nachten!) Amsterdam. Waar we ons heerlijk onderdompelden in de stad. Van Friday Next tot de Zeedijk. Van Mazzo (top tent) tot Hay.

Ja, we bezochten ook de nieuwe shop aan het Spui. En nee, we maakten dit keer geen foto's. Omdat ik het idee had dat ik het al kende, na zoveel foto's op het internet. Best jammer dat je dan niet meer verrast wordt, terwijl het echt een super toffe shop is..die je zeker eens moet bezoeken. Een kerstdiner met Familie in Amsterdam en een 'offer you can't refuse" in de mailbox van het Lloyd hotel. Een heerlijke kerstvakantie. Twee dagen met zijn drietjes en de andere dagen heerlijk met z'n tweetjes! THX, oma ;-).
 
Misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar, dat jullie echt eindelijk eens dat weekendje voor twee plannen! En dan is het de laatste dag van het jaar! Wat hebben we lol gehad hier! We hebben zoveel inspiratie, nieuwe collecties, give away's, hotspots en zoveel meer mogen delen. Maar dat kon niet zonder jullie!!! Daarom wil ik op deze plek jullie eens in het zonnetje zetten! Lieve volgers en lezers, want zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen. Een dikke THX! Ook voor al die leuke en lieve reacties...zo leuk om te lezen..they made me smile!
 
In 2013 zijn we ook een shopgids gaan samenstellen, met de leukste webadresjes! Want wat een leuk en mooi aanbod is er op het web! Wat een gave collecties in de shops of het nu om Fashion, Interieur of Lifestyle gaat! THX lieve sponsors voor de leuke samenwerkingen!
 
Maar vandaag telt vooral: Start the day with a smile and finish it with Champagne! 
 
Een knallende avond! En voor 2014 veel liefs, gezondheid, humor en geluk! See you in 2014!
 
En benieuwd wat er gaat komen, een verslag volgens Trendwatcher over de trends van 2014    

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten