2.1.14

KALENDER 2014 VAN DESIGN TOT FREE DOWNLOAD

 
EEN KALENDER 2014 VOOR AL JE AFSPRAKEN, (LUNCH)DATES, SPEELAFSPRAAKJES EN VERJAARDAGEN. Van design tot Free Download. Happy NY to you all! Een nieuw jaar voelt toch weer als een nieuwe start. Wij hebben er zin in! We zochten de mooiste kalenders voor je! Voor aan de muur.

Groot, grafische prints en in de kleuren zwart/wit en Soft Pink. Een van de kleuren van 2014.


1. Snug Kalender in wit en soft pink
2. Stendig Kalender
3. Wrong for Hay Kalender in white or Soft Pink
4. A FREE DOWNLOAD Kalender van blog My Scandinavian Home

Wow, als je een design-statement wilt maken is de Stendig Kalender echt iets  voor jou! Hij werd in 1966 ontworpen door de Italiaan Massimo Vignelli. Hetzelfde jaar werd de kalender ook al opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York.  Afwisselend witte achtergrond met zwarte Helvetica typografie en zwarte achtergrond met witte cijfers en letters. De kalender is echt enorm met z`n 91,5 x 122 centimeter! En de vellen van stevig papier vragen erom om gerecycled te worden als inpakpapier of voor andere creatieve toepassingen

Ook mooi is de grafische Muurkalender van Snug, een klein Label dat meer bijzondere producten heeft ontworpen zoals deze cloud broodplank

Crazy about Hay! Perforatiekalender van Wrong for Hay, een samenwerking tussen Hay en designer Sebastiaan Wrong., waar je elke dag afzonderlijk kunt afscheuren.

Het Zweedse blog My Scandinavian Home, bracht onlangs deze free download kalender uit! Scandinavisch design op zijn best. Ik vind hem gaaf ..en je kunt hem via de blog gratis downloaden!


 

1 opmerking:

  1. Thank you so much for including my calendar in your wonderful selection. Happy new year! /Niki

    BeantwoordenVerwijderen