20.12.13

Shop The Look: Anne Kurris


Een Designer Label om te leren kennen! Anne Kurris, stoer gecombineerd op de musthaves jeans van dit moment van het Scandinavische I Dig Denim.

Dit artikel zou ik voor onze Belgische lezers anders schrijven dan voor onze Nederlandse en Internationale lezers. Dus vandaag doen we het in de mix!
Want Designer Anne Kurris is in BelgiĆ« - en ver daarbuiten- een begrip, terwijl dat in Nederland niet altijd het geval is. Daarom extra leuk voor mij om erover te schrijven. En bijzonder om te zien, hoe de landgrenzen vaak nog beperkend werken. Jammer!

Designer Anne Kurris  brengt elk seizoen weer een bijzondere Kinder Fashion Collectie. Kenmerkend zijn de mooie stoffen, felle kleuren en mooie prints. Veel meisjeskleding, inclusief de nodige jurkjes, maar meer en meer komen er ook jongens items de collectie ingeslopen. Het thema van deze wintercollectie is gebaseerd op het heelal. En dan mag de maanlanding natuurlijk niet ontbreken. De sweater in zwart -met donkerblauwe mouwen- heeft een grafische print zowel op de voorkant als op de achterkant en staat behoorlijk stoer vinden we. We hebben hem gecombineerd met de jeans van I Dig Denim voor een nog stoerdere en echt jongensachtige look.  Aan de collectie hangt een prijskaartje...tja, dat heb je met designerlabels..maar daarom is het nu extra leuk om Anne Kurris te ontdekken. Want je shopt het nu met fikse kortingen (tot 50%).

Naar de Anne Kurris Collectie >>


 
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten