23.12.13

The House of Jamie Fashion CollectionKun je onze Give Away nog herinneren waarin we een badcape of een slabber en super grote speendoek mochten weggeven in samenwerking met House of Jamie. En waarvan de winnaar deze leuke foto's stuurde!

Zo is hoe we House of Jamie tot voor kort kenden. Een merk van Nederlandse bodem, Amsterdam based met een collectie accessoires voor de babykamer, voor de verzorging en voor onderweg. Basis, Minimalistisch en met de inmiddels bekende "bow tie"

New! Want onlangs is de eerste Fashion Collectie uitgebracht, met basic items voor baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. En we vinden het leuk! Het is een combi tussen basic & chic met ook hier de "bow tie" als signatuur. Maar ook de elleboog en kniestukken in afwijkende maar basic kleuren zijn een lust voor het oog. En geven de collectie een duidelijke identiteit. Net als de details op de zakken. Dit alles in combinatie met de mooiste stoffen. En wist je al dat alles fair trade geproduceerd wordt?

Een "year round" collectie dat naast babypakjes, jasjes, shirts en broekjes ook heerlijke warme mutsjes en -super cute!- booties voert. Casual & Chic design made with love for little boys and girls. We like! En de strik, die vinden we nog specialer met de kerstdagen op komst!

Direct naar de House of Jamie collectie >>
 
 
THE HOUSE OF JAMIE COLLECTION >> 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten