11.12.13

SHOP THE LOOK !

 
Kijk mama, scherpe tanden! "Een dinodouris"...Ze weten het zo goed...Nee, we maken ze niks meer wijs. En ja, scherpe tanden zijn het.

Zo gedetailleerd getekend, bijna angstaanjagend...en toch heeft hij iets vriendelijks. Good job, Mathew! Zoveel handwerk, art en liefde zit in het ultra stoere shirt van Lion of Leisure. Pleased to eat you, grijnst hij je toe...Ja, we mogen hem wel...de stoere dino!

We combineerden het shirt, met een broek van Zara waar ik stuiterend enthousiast over ben en niet in de laatste plaats omdat hij ook zo vriendelijk geprijsd is. Hij heeft een spijkerbroek-look maar is wel een echte baggy...Je weet wel...waar wij zo gek op zijn. En hoe leuk, als je hem omslaat piept er een groene binnenkant tevoorschijn.  Een klein kleuraccentje in de overwegend grijze -We Love- outfit. Want ook de bodywarmer van - Favorite Brand!- Bobo Choses en de -ook al zo leuke- muts van Just Bo zijn in heerlijk dof grijs. Wat vinden jullie van deze look? Wij vinden hem super stoer!
 
 
 Daan draagt Muts Just Bo / Shirt Lions of Leisure / Bodywarmer Bobo ChosesBroek Zara

Lion of Leisure in de shops: Hier & Hier & Hier(tip: Heb je de Soft Toys en Totebags al gespot..leuk cadeau voor de feestdagen)
 
Benieuwd naar de look die we eerder maakten met Lion of Leisure met groene leeuw. Zo leuk, en zo anders... Meer Shop The Looks, zie je hier...zie je de bodywarmer op een andere manier gestyled en zie je ook de minimalistic basics Fahion van Just Bo -aanrader!-


Geen opmerkingen:

Een reactie posten