13.12.13

NEW! NO ADDED SUGAR + KORTINGSCODE

 
Born & Bred in London! No Added Sugar. Een complete collectie voor kids van 0 t/m 12 jaar. Met de naam "Spirited" dat zich duidelijk laat zien in de modefoto's. Want behalve dat de collectie goed is, vinden we de campagne erg geslaagd en weerspiegelt deze volledig het karakter van de collectie.
Een collectie die starte met een duidelijk accent op shirts, heeft zich later ontwikkeld tot een complete collectie. En wij houden van complete collecties en zien dus ook een aantal pareltjes voorbijkomen. Zoals de gestreepte maillots in combinatie met de zwierige jurkjes voor de meisjes en de spijkerbloes voor de jongens. Helemaal gaaf wanneer hij gecombineerd wordt met een spijkerbroek. Maar zeker ook van de allerkleinsten shop je goed bij No added Sugar, zoals deze boxpakje en mutsjes al dan niet met stoere streepjes. Maar wat dacht je van dit shirt in rood met de tekst "Enjoy milk" . We zouden hem combineren met deze baby baggy die er overigens in meerdere kleuren is.

Dit label shop je helaas nog niet in de Nederlandse shops! Ze verkopen wereldwijd en ook in een mix van Londense Shops. Dus mocht je in London zijn, let dan ook op dit label. En 'tuurlijk kun je collectie online zien & shoppen in de webshop van No Added Sugar waar vandaag de exclusieve PreSale start en waar je als lezer van kidsroomzuid 30% korting ontvangt op de gehele AW13 collectie*. Gebruik hiervoor wel even de code AWPREVIEW.


 
 
Benieuwd naar de gehele AW13 collectie? Kijk dan hier in de No Added Sugar onlineshop. En vergeet niet de kortingcode te gebruiken* excludes non Sale items - Classics, swimwear, hair bands, gift sets and belts

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten