10.2.14

SS14 Finger in the Nose


 
Een flinke hoeveelheid authenticiteit, een vleugje Rock & Roll, gecombineerd met een stevige dosis Functionaliteit. We schreven niet eerder over Finger in The Nose, terwijl dit Fashion Label zeer de moeite waard is om elk seizoen over te schrijven.

Dit Label, met als basis Parijs, is opgezet door de Noorse Siv Tone Kverneland. De combinatie van Franse Chic en Scandinavian cool zie je duidelijk terug in het handschrift van Finger in the Nose. De Noorse ontwerper heeft een passie voor Denim en Jeans en is volgens kenners dan ook een van de besten in hun soort. En daar kunnen wij ons zeker in vinden!

Met de zomercollectie gaat Finger in The Nose "The American Way"! Met stars & stripes op broekjes en badpakken.  Prints van motorfietsen, ge├»nspireerd op Road 69. Een asymmetrisch mouwloos denim motorjack, stoer gecombineerd op een gestreept jurkje.  Golven en palmen. Of wat dacht je van een shirt met de tekst TEE. Briljant! Zeg je Amerika, dan mag een Bomber jack zeker niet ontbreken! Evenals de spijkerbloes.

Maar de ontwerpers zorgen ook voor een dosis kleur. Fijn, met de lente/zomer op komst. We zien gekleurde broeken, maar ook een mooie witte jeans. Broeken met een goede snit. Zwierige zomerjurkjes, sobere snit en mooie brede strepen of andere dessins. Shirts met prints en korte broekjes. Veel poezenprints en de kleur geel die als een rode draad door de collectie loopt. Met de SS14 collectie maakt Finger in the Nose wederom indruk!

 
Finger in the Nose shop je online bij:

LITTLE SAHOU   *     BROER & ZUS *    BORN2BSEEN  *   SPRINGSTOF   *   ORANGE MAYONNAISE  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten