9.2.14

Een DIY LAMP en de Top 10 Lights Milaan


EEN TREND! DIY....Heb je hem al opgemerkt de DIY trend? Waarbij Interieur idee├źn zelf-uitgevoerd worden. Lampen worden gemaakt van oude jampotjes. Voorraadpotten gemaakt van afvalglas. Lampen worden versierd met dot- stikkers. Te lang geleden dat we een DIY plaatsen. Laten we in 2014 jullie meer inspireren met mooie Do-It-Yourself's.  Vandaag de vertaling van een designlamp - in de top10 Milaan-  naar een DIY - en budgetvriendelijke- variant.
 
Een tijdje geleden krijg ik een berichtje in de mailbox met de top 10 Lights van de Salone de Milane. Met oa de kroonlamp van Moooi, de chapeau lamp van Philippe Starck en ook deze under-my-tree lamp van Ligne Roset (foto 1).
 
Je eigen variant kun je maken met de plankendrager /consoll Ekby van de Ikea (foto 2).  Je draait er een fitting, liefst met mooi snoer omheen en je hebt deze geweldige stylisch verantwoorde lamp. Erg mooi om het te combineren met een grote gloeilamp! het idee van Jennushus, Scandinavisch en vind je hier.
 
Je kunt natuurlijk ook een mooie tak uit het bos zwart verven en er een simpel lampje met kapje omheen hangen zodat het snoer, liefst in een opvallende tint of dessin, zichtbaar blijft.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten