28.2.14

SS14 Little10Days


HOE LITTLE10DAYS ONZE HARTEN VEROVERDE Vorig seizoen maakten we voor het eerst kennis met Little10Days. Een nieuw kinderkleding merk, geheel in stijl van 'grote zus' 10Days.  SS14 is de tweede collectie van dit nieuwe merk, dat zich in korte tijd goed op de kaart heeft gezet!

En dat komt vooral door de superlook van de collectie. Stads & een tikkeltje sportief. Elk kind wil toch in zo'n comfortabele broek ravotten. Nieuw in de zomercollectie zijn de prints en strepen. En wij vinden ze super. Een tijgerprint, maar dan wel op een subtiele manier in een mooie -doffe- bruine tint. Wat een super sweater voor de meiden...maar de tijger baggybroek vinden we ook stoer.

Nog een favoriet bij ons is de baggypants in wit met stoere donkere strepen. Ik zie mijn kleine man er wel in lopen...maar hij staat ook super voor de meisjes. Yes, een super unisex broek die je naar hartenlust kunt mix & matchen. 

Heerlijk zachte stoffen, de inmiddels bekende little10Days print duikt regelmatig op. Mooie kleuren. Een col om alles af te stylen. Zomers wit, sporty grijs en  spannend rood.  Little10Days is een blijvertje! Get Inspired..
 Litte10days shop je in de Webshop van (Little) 10days   (ps je vindt er ook 10Days voor fashionable moms)  en in de webshop van Minimiks
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten