2.3.14

Webshop Spotlight: Minimiks


Een shop waar we blij van worden en waar we jullie graag mee willen laten kennismaken. Minimiks, een kidsboutique. En deze naam doen ze eer aan.

Een mooie look met frisse kleuren. Maar we kijken natuurlijk allereerst naar het assortiment. En daar zit je hier meer dan goed! Een mooie mix van merken waar wij meer dan gek van zijn. Een rijtje: Mini Rodini met de vrolijke prints, Nununu en zijn stoere look, Sophisticated Moi. Je weet wel, van de raven. Het stadse Little10Days. Maar ook I Dig Demin met de musthaves spijkerbroeken. En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.

Maar ook voor de kinderkamer scoor je de leukste items van Ferm Living. De basket is niet alleen mooi, hij bergt ook in stijl het speelgoed op. De houten camera's van twig Creative zijn one-of-a-kinds..en ook geschikt voor instagram-moms. En zoek je een houten loopfiets, Ze hebben er de rolls royce onder de fietsjes. Gaat het zien! En check meteen de L:A Bruket verzorgingslijn, gewoon voor jezelf.  > Direct naar Minimiks.   /   > Minimiks & onze Shopgids
Geen opmerkingen:

Een reactie posten