26.2.14

SS14 Mini & Maximus

SURF, SURF Een van onze favorieten! De collectie van het Californische Label Mini & Maximus is weer stoer, surf en rocky. Stoere prints worden afgewisseld met overallprints op baggy's, hoody's, shirts en toffe jurkjes.

Zoveel coole items hebben we gezien, geheel in de stijl van dit creatieve Label. Voor de meisjes; jurkjes met ook dit seizoen een asymmetrische snit. Leggings en bodysuits met allover print. A lot of crazy mouses...and cats! En de sprayprint is wat ons betreft een echte zomerse musthave.

En voor de jongens hoody's met print en mouwen in een contrasterende kleur. De baggy's waar dit merk zo bekend om is en die elk jaar weer verrassen qua prints en kleuren zijn ook dit seizoen om te smullen.Gecombineerd met een shirt in contrasterende kleur geeft een stoere surf look.

En omdat het zomer wordt; korte broeken en....de fietsbroek is terug! Ken je hem nog? Bij MiMa met sprayprint of in zwart /wit. Wij zijn fan van dit merk...en jullie?Mini & Maximus online bij  Broer & Zus ,  SpringstofGoldfish en Orange Mayonnaise


Geen opmerkingen:

Een reactie posten