24.2.14

OUR GRAY LABEL VISITBIJ ONS IN DE JORDAAN In een Jordanees pand stappen we Gray Label binnen. Een deur in een poort, snel gevolgd door een super stoere raampartij, natuurlijk in zwart staal. Met in de hoek een stadfiets.

Ons oog valt op de brikken muur en dan op de grote houten tafel, met vintage stoeltjes erom heen. 3 Stoere Vintage lampen op een rij, maken het plaatje af. Net als de betonnen vloer, die dan weer her en der bezaaid ligt met vintage tapijten. Hier zie je duidelijk de hand van een architect, die we vervolgens later nog even treffen.

Emily Gray -it's al in the name- eigenaar en ontwerper en Marijke ontvangen me met zoveel vriendelijkheid. Een bakkie en een stoere tafel, het blijken al snel ingredi├źnten voor een leuk gesprek Eentje zonder opsmuk en/of verkooppraatjes maar een echt gesprek. Leuk!

In het pand is veel bedrijvigheid, zo getuigen de dozen her en der gestapeld. De nieuwe collectie wordt as we speak uitgeleverd. En wat is SS14 doch year-round mooi! We zien voor het eerst de collectie in real life, en zijn onder de indruk van het kleuren pallet.

We houden van kleuren die niet direct definieerbaar zijn...zo is er de kleur OKER, een gele kleur, die ook neigt naar mocca...maar er eigenlijk een beetje tussen in hangt. Erg mooi...en weer stoer te combineren met de grey uit de collectie. Ook nieuw is de kleur BLUSH, een rode kleur die ook iets naar bruin neigt. Het jurkje in Blush is echt een aanrader...net als de babyschoentjes in dito kleur.

Maar ook voor jongens, mooie vesten, stoere sweaters - met leuk detail op de ellenboog-. Beanies en een stoere col. De baggy's zijn ook weer super. Deze collectie is zeker niet alleen voor de allerkleinsten. Ook de roze kleur is werkelijk super verfijnd, net als de stoffen -wat zijn ze weer heerlijk zacht - en organisch! en de snit, geheel volgens de stijl zoals we Gray Label kennen. Een verbluffend mooie collectie.

En dan komt de architect binnen. Of hij even een foto van ons drie├źn wil maken....voor op instagram...en zoals het gaat met architecten, die zijn druk dus voor we het weten is hij alweer het pand uit...dan maar een selfie ;

Neem eens een kijkje in de webshop van Gray Label.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten